Kronika

Reshjet e dëborës bllokojnë rrugët, policia i bën thirrje qytetarëve

Reshjet intensive të dëborës kanë shkaktuar një sërë problemesh në qarkun e Elbasanit.

Kështu rrugën Përrenjas- Qafë Thanë janë të kalueshme me shumë vështirësi, vetëm falë zinxhirëve.

“Policia rrugore vazhdon monitorimin e qarkullimit të automjeteve duke ndihmuar dhe këshilluar drejtuesit e mjeteve të përdorin zinxhirët.

Ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve që të shmangin të gjithë lëvizjet e panevojshme dhe në rast emergjence të mos hezitojnë të kërkojnë ndihmën e policisë.”- njofton policia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button