Kuriozitete

Restoranti ku hahet në ujë

 restoranti

Në Filipine është hapur Villa Escudero, një fshat turistik pika e fortë e të cilit është një restorant i vendosur pikërisht në këmbët e një ujëvare me tavolinat që qëndrojnë mbi ujë.

restoranti 1

Restoranti që gatuan dhe shërben ushqime tipike filipinase ka një sukses të padiskutueshëm pasi u jep mundësi vizitorëve të jenë absolutisht të freskët me këmbët të zhytura në ujin e ujvarës teksa konsumojnë një vakt në një ambient tërësisht të veçantë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button