Rajoni

Serbi: Ministri i Financave jep dorëheqjen

 ministri_serbMinistri serb i Financave, Lazar Kërstiç dha dje dorëheqjen, pas rënies dakord edhe me kryeministrin, Aleksandar Vuçiç. ”Pas një mbledhjeje të qeverisë, ku u miratuan projektligjet për punën dhe për siguracionet e pensionistëve dhe personave të aftësi të kufizuara, vendimin për dorëheqjen e mora pasi rashë dakord me kryeministrin, Aleksandar Vuçiç”, deklaroi Kërstiç. ”Unë kërkova një program që përfshinte edhe shkurtime në paga dhe pensione, që janë pothuajse të pamundura për t’u zbatuar nën kushtet aktuale”, theksoi ai. ”Një kryeministër dhe ministri i tij i Financave duhet të kenë raporte të drejtpërdrejta mbi hapat që do të duhet të merren si edhe me afatet e zbatimit të tyre, ndërkohë që Vuçiç ndoshta e kupton më mirë se çfarë duhet bërë aktualisht”, deklaroi ministri serb i Financave, Lazar Kërstiç.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button