Keshilla

Si të kuroni pickimin e mushkonjave

d452177d-3839-4d3f-a085-878bac6831c9---0-Akulli- Sapo pikaset pickimi, aplikoni një kub akull në pjesën e pickimit, në mënyrë që shenja të zhduket. Shmangni vendosjen direkt në lëkurë, por rrethojeni akullin me një copë fashe.
Lëkura e bananes- Vendoseni pjesën e brendshme të lëkurës së bananes në pjesën e pickimit.
Mjaltë- Edhe mjalti është një zgjidhje shumë e mirë kundër pickimit të mushkonjave. Aplikojeni direkt në lëkurë dhe mbajeni për gjysëm ore.
Sodë- Përzieni pak sodë me mjaltë dhe uthull dhe vendoseni në pjesën e pickimit.
Limon– Shtrydhni pak lëng limoni në pjesën e pickimit. Kjo gjë do të pengojë ënjtjen dhe kruarjen.
Qepa- Edhe qepa është një zgjidhje natyrale kundër pickimit të mushkonjave. Vendosni pak qepë në pjesën e pickimit.
Kripë- Vendosja e disa brezave kripë në pjesën e pickimit, do të shmangë kruarjen.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button