Moda

Si të lidhësh një shall në mënyrë franceze

Nuk dihet sesi por ato ia dalin gjithnjë që t’i stilojnë ato katrorët e mëndafshtë pa u dukur as të rrëmujshme e as të ngarkuara.

si-t-euml-lidh-euml-sh-nj-euml-shall-n-euml-m-euml-nyr-euml-franceze_hdTë shumtë janë artikujt mbi si të bësh këtë apo atë si femrat franceze për të cilët ndoshta jo të gjithë janë dakord, por për një gjë nuk ka shumë dyshime: për shalle atyre nuk ua merr njeri!

Ka variacione modelesh dhe ju mund të zgjidhni atë që ju duket më i përshtatshëm për veshjen tuaj.

Ja disa ide të huazuara nga parisienet nga Anabel. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button