Bota

Steinmeier: Marrëveshja bërthamore, kapitull i ri në marrëdhëniet me Lindjen e Mesme

Marrëveshja bërthamore me Iranin është një sinjal pozitiv për Lindjen e Mesme ndoshta duke hapur një kapitull të ri në marrëdhëniet diplomatike mes kombeve të saj”, u shpreh ministri i Jashtëm gjerman Frank-Walter Steinmeier.

“Ndoshta kjo marrëveshje mund të përfaqësojë një shenjë shprese ndaj forcave të kaosit në Lindjen e Mesme”, theksoi ai.

“Fitorja e diplomacisë dhe dialogut mund të shërbejë si shembull për palët e tjera të përfshira në konfliktin e rajonit. Jam i sigurt se ne mund të bindim edhe Izraelin për marrëveshjen”, shtoi ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button