Keshilla

Super-bima që mbush shtëpinë me oksigjen dhe largon çdo toksinë

Disa bimë funksionojnë shumë mirë edhe si pastruese të ajrit dhe të keni disa të tilla në familjen tuaj është një ide fantastike.

Ekspertët e NASA shpjegojnë se këto bimë largojnë të gjitha toksinat e dëmshme dhe rrisin nivelin e oksigjenit.

Këshillohet që të përdorni 15 bimë që filtrojnë ajrin për çdo 600 metra katror.

Mbi të gjitha këshillohet që të keni gjithmonë një bimë të tillë në banjo, ku niveli i toksinave të dëmshme është shumë i lartë.

Në fakt, një bimë, e cila përmban nivelin më të madh të oksigjenit dhe që ju mund ta rrisni në shtëpinë tuaj është ajo e Aloe Verës.

Ajo pastron ajrin dhe rrit në mënyrë të madhe nivelin e oksigjenit në hapësirën e shtëpisë tuaj.

A mund ta besoni që vetëm një bimë e Aloe Verës ka të njëjtin efekt si 9 bimë të tjera që pastrojnë ajrin? Kështu që mos e mendoni dy herë dhe mbilleni një bimë të Aloe Verës në ballkonin tuaj.

Jo vetëm që do të pastrojë ajrin, por njëkohësisht do të kryejë shumë funksione të tjera.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button