Kronika

Task force e OSHEE, në kërkim pronari i llotos për vjedhje energjie

Task Force e OSHEE ka vijuar me kontrollet edhe në qytetin e Vlorës, ku një biznesmen është shpallur në kërkim për vjedhje të energjisë elektrike.

Burime zyrtare të OSHEE bëjnë të ditur se vetëm në 24 orët e fundit në qytetin e Vlorës janë denoncuar në polici 10 raste të ndërhyrjes në sistemin matës të vetë abonentëve. Ndërkohë që pronari i një lloto-sporti është shpallur në kërkim për lidhje të paligjshme të energjisë elektrike.

Kontrollet dhe verifikimet vijojnë në të gjithë vendin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button