Kronika

Veliaj: Rritet buxheti për ish-të përndjekurit nga 18 mln në 20 mln USD

velia-te-perndjekurit000-300x200Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, nëpërmjet një postimi në rrjetin social, shkruan se buxheti për ish-te përndjekurit politikë u rrit këtë nga 18 mln USD në 20 mln USD.

“Sa rritet buxheti për ish-te përndjekurit? Vuajtja nuk ka çmim, por krenarë që rritëm nga 18 mln USD në 20 mln USD buxhetin për ish-të përndjekurit politike. Në 1 vit kemi paguar 3 këste, nisim këstin e katërt brenda dhjetorit”, shkruan Velia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button