Moda

Veshje të çuditshme të VIP-ave

veshje-t-euml-ccedil-uditshme-t-euml-vip-ave_hdFemrat, pavarësisht peshës së tyre, kur janë të veshura bukur të lënë një shije të mirë. Por, personazhet si këto që ne do t’ju paraqesim më poshtë, me veshjet e tyre, duken disi të çuditshme.

Na ndodh që zakonisht t’i shikojmë të veshura më së miri, të rregulluara, me grimin dhe të gjitha veshjet të kombinuara. Pjesa më e madhe e personazheve të famshme femra, pavarësisht peshës së tyre, kur janë të veshura bukur të lënë një shije të mirë.

Por ka edhe nga ato raste, si këto që ne do t’ju paraqesim më poshtë, në të cilat, me sa duket, ato nuk e kanë marrë fare parasysh se çfarë kanë veshur dhe duken disi të çuditshme.

Për shembull, çfarë bën Mariah Carrey me një fund si ky, i cili nuk dihet nëse mund ta quajmë fund, mbi krevat me ato taka dhe atë kanotiere?

Për të parë edhe shumë foto të tjera si këto, ju ftojmë të klikoni më poshtë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button