Rajoni

Viskoviq: Vizita e Putinit e rëndësishme për Serbinë, por edhe Rusinë

serbi 1Beogradi ka interesat e veta edhe në Perendim edhe në Rusi dhe aspak nuk është e rastësishte që kryeministri i Serbis Aleksandar Vuqiq në prezencën e presidentit rus Vladimir Putin deklaroi publikisht se për Serbin prioritet është integrimi në BE. Me këtë deklaratë është bërë e qartë se Beogradi nuk po luan asnje lloji loje, por nuk mundet të mohohen interesat e veta ndaj antarsimit ne BE, por qe ka edhe interese të forta me Rusinë, ka deklaruar profesori i FSHP ne Beograd Ivo Viskoviq.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button