Kronika

Vjedhja e thesarit, shkarkohen 2 drejtorë dhe 9 të arrestuar

Këshilli Mbikqyrës i Bankës së Shqipërisë ka shkarkuar ditën e sotme dy drejtorë departamentesh, lidhur hetimet e skandalit të vjedhjes së Thesarit të bankës. Dy drejtorët e shkarkuar janë Dorian Çollaku drejtor i Emisionit të Monedhës si dhe Eduard Sinani, drejtor i departamentit të sigurisë.

 

Godina qendrore e Bankes se Shqiperise
Godina qendrore e Bankes se Shqiperise

Ndërkohë po sot është arrestuar edhe punonjësi i gjashtë i Bankës së Shqipërisë, lidhur me këtë skandal. Në pranga ka rënë Bashkim Xhilaga, me detyrë shef i arkës stok në veprim në Bankën e Shqipërisë. Arrestimi i sotshëm nga policia e shtetit e çon në 9 numrin e të arrestuarve gjithsej për skandalin e vjedhjes së thesarit, mes të cilëve 8 prejt tyre punonjës të këtij institucioni dhe nipi i Ardian Bitraj.

Arrestimi i Sali Berishës është

View Results

Loading ... Loading ...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button