Home / Ekonomia

Ekonomia

Biznesi i çimentos në mbijetesë

Prej të paktën pesë vitesh, tregu i çimentos ka humbur shkëlqimin e dikurshëm. Për operatorët, shitjet kanë rënë deri në 50% ndërsa “fryma” po mbahet nga eksporti. Investimet në infrastrukturë mbeten shpresa kryesore për t’iu rikthyer gjallërimit dhe për të ...

Read More »

Planet, si do të ndryshojnë qytetet

Kurbin Bashkia e Kurbinit është pjesë e projekteve strategjike, të propozuara nga PPK dhe korridoret energjetike në kontekstin ballkanik dhe më gjerë. Duke iu referuar objektivave kryesore; (1) ndërthurjen e turizmit detar kulturor dhe bujqësor, (2) minimizimin e rrezikut natyror, ...

Read More »