Home / Politika

Politika

Rama: Raporti, dokument politik i njëanshëm

“Duke i falenderuar ministrat teknikë të Partisë Demokratike për kontributin e dhënë dhe posaçërisht zëvendëskryeministren për rolin konstruktiv e për nivelin profesional në drejtimin e Task Forcës për zgjedhjet, kryeministri Edi Rama shpreh keqardhjen për përmbylljen e kësaj eksperience pozitive ...

Read More »

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, tha se “raporti i ministrave teknikë është dëshmia më e fundit që provon se zgjedhjet u manipuluan”.  Në një postim të gjatë në Facebook, Basha shkruan: “Ky raport plotëson panoramën e denoncimit të manipulimit ...

Read More »