Home / Parlamentare (page 72)

Parlamentare

Kuvendi diskuton sot ndryshimet në ligjin e KLD-së

 Kuvendi mblidhet të enjten në seancë plenare ku pritet të diskutojë disa projektligje të rëndësishme. Ndër pikat kryesore të rendit të ditës veçohen ndryshimet në ligjin “Për dëmshpërblimin e ish- të dënuarve politikë të regjimit komunist”; ratifikimi i marrëveshjes së ...

Read More »

Nis seanca, mungojnë deputetet e opozitës

Kuvendi nisi punimet e seancës së sotme me diskutimin e disa shtesave dhe ndryshimeve në ligjin “Për shërbimin publik të varrimit”, që synojnë evropianizimin e këtij shërbimi në Shqipëri. Deputetët e opozitës kanë bojkotuar punimet në shenjë proteste ndaj konfliktit ...

Read More »

Kuvend, sot seanca plenare

 Seanca e sotme e Kuvendit parashikon një axhendë të ngjeshur pune, ku përfshihet diskutimi i një numër pr/ligjesh ekonomike dhe sociale. Mes tyre jane ndryshimet në ligjin “Për shërbimin publik të varrimit”, ratifikimi i dy marrëveshjeve mes qeverisë shqiptare dhe ...

Read More »