Home / Te ndryshme

Te ndryshme

FOTOT/ Madhështia e shkretëtirave

Sa herë që flasim për shkretëtira, imagjinojmë një vend të shkretë, pa ujë, ku nuk ka asgjë dhe nuk ndodhë asgjë. Megjithatë, shkretëtirat mund të jenë të magjishme, sidomos për fotografët. Në shkretëtira, për shembull:  rriten bimë të rralla në ...

Read More »

Festivali i çuditshëm i Spanjës

Një person i veshur si djalli kërcen mbi foshnjat në festivalin më të çuditshëm vjetor. Quhet “El Coalcho”, apo kërcimi mbi fëmijët, që daton që nga 1620-ta dhe thuhet se pastron foshnjat nga mëkatet, dhe siguron një jetë të lumtur ...

Read More »

Një interpretim artistik i Mona Lisa

Artisti spanjoll, Okuda është zgjedhur që të bëjë një intepretim artistik të pikturës më të famshme në botë, Mona Lisa në një ndërtesë në Paris. Mënyra si e ka sjellë artisti këtë pamje është e mbushur me ngjyra dhe kontraste ...

Read More »