Home / Kuriozitete

Kuriozitete

Si është sot fëmija i Kinder?

Në fillim ishte Gunter Euringer, gjerman, në vitet ’70, me këmishë me vija të kuqe, sytë blu dhe fytyrë ëngjëllore. Fytyra e tij i ka buzëqeshur fëmijëve nga 1973 deri në 2005 në paketimin e çokollatave Kinder. Por më pas ...

Read More »

Barazia para gazit lotsjellës

Nga Albin Kurti Gazi lotsjellës që plaste në një sallë me rreth 150 njerëz ikte për më pak se gjysmë ore, ndërsa instalimi i ‘Zajednicës’ do t’u mbetet dy milionë njerëzve për dekada të tëra. Më mirë ta bllokojmë përkohësisht ...

Read More »

Një mace për kryetare bashkie?

Banorët e qytetit siberian të Barnaulit kanë fituar disa zakone macesh, aq sa kërkojnë që një mace skoceze 18 muajshe që quhet Barsik të bëhet kryetarja e tyre e bashkisë. Lajmi është bërë publik në shumicën e mediave ndërkombëtare. Sipas ...

Read More »