Home / Moda / Si është veshur mamaja e nuses, aktorja Yllka Mujo në celebrimin e së bijës

Si është veshur mamaja e nuses, aktorja Yllka Mujo në celebrimin e së bijës

Aktorja Yllka Mujo, është njohur dhe do të njihet gjithmonë si një nga aktoret më të mira shqiptare, por sot në dasmën e së bijës, Elia Zaharia me Princ Lekën, ajo është në rolin e rëndësishëm të jetës, të mamasë së nuses.

Sadije Berisha, organizatore e dasmes dhe Yllka Mujo. Fotot: Orsola Mema

Ajo shfaqet e thjeshtë dhe elegante, me një kapele, tipike e pritjeve mbretërore, veçanërisht atyre britanike, me ornamente florale të kombinuara me këpucët dhe një fustan njëngjyrësh me prerje dhe nuancë finsike.

Leave a Reply

%d bloggers like this: