Home / Te ndryshme / Nuk është besimtare por pretendon se ka zbuluar engjëllin mbrojtës të djalit të saj

Nuk është besimtare por pretendon se ka zbuluar engjëllin mbrojtës të djalit të saj

Amerikania Natasha Rummelhoff ka tronditur rrjetet sociale me një fotografi të djalit të saj Ryker, 5 vjeç, që shfaqet i shoqëruar nga babai i tij dhe “engjëlli mbrojtës” në një mbrëmje rreth zjarrit.

Sipas “The Daily Mail”, fotoja misterioze është bërë muajin e kaluar në kopshtin e familjes. Një figurë gri në formën e dy krahëve, shfaqet pranë djaloshit.

Rummelhoff pranon se nuk është besimtare dhe nuk beson tek engjëjt. Pavarësisht kësaj, beson se ajo që shihet në foto është shpirti i babait të saj, Mike Decker.

Fotoja është bërë virale në rrjetet sociale dhe mendimet janë nga më të ndryshmet. Disa mbështesin versionin e engjëllit mbrojtës dhe disa të tjera mendojnë se bëhet fjalë për një montazh.

3aeb1ae000000578-3990092-image-m-70_1480597167387

3aeb252600000578-3990092-image-m-68_1480597150744

Leave a Reply

%d bloggers like this: