Home / Moda / Sfilatë e çuditshme në San Paolo

Sfilatë e çuditshme në San Paolo

Ndryshe nga sfilatat e mëparshme të javës së modës në San Paolo, dy modele pothuajse të ngjashme kanë sfiluar me flokë e ndërthurura me njëra-tjetrën.

Të dyja modelet janë shfaqur të premten të veshura me xhaketa xhins me rrethë, dhe me nuanca të ndryshme të blusë.

Linja e Amapo-s është frymëzuar nga rrathët dhe kabaretë. Linja është projekt i dy stilistëve, Carolina Gold dhe Pitty Taliani, të cilët kanë punuar në kohën e tyre të lirë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: