Home / Politika / Rama: Financat janë ndryshe nga ato që thotë opozita rrugëhumbur

Rama: Financat janë ndryshe nga ato që thotë opozita rrugëhumbur

Kryeministri Edi Rama e quan pasqyre te dëshpërimit të opozitës rrugëhumbur, takimin e mbajtur sot nga minoranca për korrupsionin.

Rama shkruan se financat e qeverisë janë e kundërta e asaj që thotë opozita.

“Sot paradite Shqipëria u listua në tregjet ndërkombëtare të kapitalit për blerjen e Eurobondit dhe ne do të kemi sukses në këtë operacion,pikërisht sepse ekonomia,financat e qeverisja jonë,janë krejt e kundèta e atyre që thotë pasqyra e dëshpërimit të opozitës sonë rrugëhumbur!”, shkruan Rama.

One comment

  1. Zoti Rama.
    Mbetesh i akuzuar si politikani me i pa pergjegjshem i politikes Shqipetate. Shkaterrove totalisht urbanistiken e Tiranes. Varferove ne pa dhimbje popullin shqipetare. Bere nje spastrim etkin pa luft te shqiptareve. Shkaterrove financat e shtetit Shqipetare. Denatyrove shtetin Shqipetare. JE I DIGURTE FUND I JOT DO JET SHUM I DHIMBSHEM

Leave a Reply

%d bloggers like this: