Home / Arte / TV

TV

Dokumentari “Rrëfimi i një Kishe Martire”

Në Shkodër u promovua dokumentari “Rrëfimi i një Kishe Martire”, kushtuar persekutimit dhe qëndresës se besimit katolik në Shqipëri. Dokumentari është realizuar nga “Komisioni Drejtësi dhe Paqe” si pjesë e veprimtarive që i bëjnë jehonë vizitës që zhvilloi në Shqipëri, ...

Read More »