TV

Dokumentari “Rrëfimi i një Kishe Martire”

Në Shkodër u promovua dokumentari “Rrëfimi i një Kishe Martire”, kushtuar persekutimit dhe qëndresës se besimit katolik në Shqipëri. Dokumentari është realizuar nga “Komisioni Drejtësi dhe Paqe” si pjesë e veprimtarive që i bëjnë jehonë vizitës që zhvilloi në Shqipëri, Ati i Shenjtë, Papa Françesku.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button