Rajoni

A është Aleksandar Vucic djali i Fahri Musliut?

Kryeministri i Serbisë Aleksandar Vucic, ka prejardhje shqiptare nga babai. Kështu shkruan një portal kroat, i cili thekson se babai biologjik i shefit të qeverisë serbe, është gazetari shqiptar Fahri Musliu.

Vucic

Portali Dnevno.Hr ka postuar edhe fotografi të Musliut dhe Vucic, për të potencuar ngjashmëritë ndërmjet tyre.

Ndërkaq në librin “Haske muke” , “Vuajtje e Hagës” të autorit Ljubisa Petkovic, ish nënkryetar i Partisë Radikale Serbe , thuhet se xhaxhai i Vucic ka qenë ustash.

“Vucic ia ka dhënë besën babait të tij Fahriut se Kosova do të ndahet nga Serbia” shkruan portali Dnevno.Hr.

Më pas aty theksohet se Fahri Musliu ka punuar në RTS ku edhe ka punuar edhe nëna e Vucic.(INA).

kroaci

Related Articles

Nje koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button