Ekonomia

Agjencia Kombëtare e Bregdetit shkëmben përvojat me homologët malazezë

Agjencia Kombëtare e Bregdetit dhe Drejtori i saj Auron Tare, kohët e fundit kanë qenë shumë aktiv në gjetjen e partnerëve serioz në menaxhimin e vijës bregdetare në sezonin e pritshëm veror.

tareeeLidhjet dhe koordinimet kanë shkuar deri në Universitetin e Miçiganit, ku një grup studentësh të këtij Universiteti pritet te vijnë e të marin pjesë në kërkime nënujore në brigjet tona detare.

Kjo Agjenësi ka bërë takime të frytshme edhe me homologët e saj italianë dhe së fundmi i shohim në një  takim  me homologët malazezë në shkëmbimin e eksperiencave  mjaft pozitive në manaxhimin e vijave  bregdetare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button