Rajoni

Aleksandar Vuqiq vazhdon vizitën në SHBA me ftesë të Xhozef Bajden

VUUUUUKryeministri i Serbis Aleksandar Vuqiq sot po vazhdon viziten ne SHBA ku me zyrtaret amerikan do te bisedon per marrdhenjet bilaterale, bashkpunimin ekonomik dhe perkrahjen e Uashingtonit rruges evropiane te Serbis. Vuqiq te marten, ne diten e pare te vizites ne Uashington ka biseduar me perfaqsuesit e Majkrosoftit, Xheneral Elektrik, Friportit, En-Si-Ara dhe kompanive tjera. Ai ka vlersuar te gjitha bisedimet me kompanit amerikane shume te mira, dhe qe ne te gjitha bisedimet eshte theksuar rendesia e ruajtjes se stabilitetit politik dhe ekonomik te Serbis. Mendoj qe Serbia eshte gjithnji e me respektuar ne SHBA dhe mendoj qe Serbia munde te llogarit ne ardhmerin me te mire, ka thene Vuqiq.

Vuqiq ka arritur per vizit shume diteshe ne SHBA, me thirrjen nenkryetarit amerikan Xhozef Bajden.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button