Politika

Ambasada e SHBA: Aplikoni për organet e reja të drejtësisë

 Ambasada amerikane bën thirrje që të plotësohen vendet vakante në Këshillin e Lartë të Gjyqësorit dhe Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Selia diplomatike amerikane thotë se, shumë patriotë kanë aplikuar deri më tani për këto poste, por edhe më shumë janë të nevojshëm për plotësimin e tyre.

Për këtë u bëhet thirrje profesorëve të kualifikuar që të aplikojnë dhe të bëhen pjesë e këtyre institucioneve të rëndësishme.

Në Këshillin e Lartë të Gjyqësorit dhe Prokurorisë, dy institucione të reja të reformës në drejtësi, ka ende vende të pa plotësuara për shkak se avokatia dhe shoqëria civile nuk kanë paraqitur emrat e profesionisteve me aplikantë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button