Kronika

Arben Ahmetaj: Eko-parku në Durrës është e familjarëve të Edi Ramës

Gjatë intervistës ekskluzive në ‘Çim Peka LIVE’, ish-zv/kryeministri Arben Ahmetaj ka folur edhe për çështjen e Ekoparkut në Durrës.

Ahmetaj është shprehur se, ekoparku në Durrës është e familjarëve të Edi Ramës.

Çim Peka: Ekoparku…

Arben Ahmetaj: Çfarë është ekoparku, për çfarë po më pyet.

Çim Peka: Duhej bërë apo jo, në Durrës?

Arben Ahmetaj: Investimi. Unë mendoj se duhej bërë. Sigurisht, por ju si gazetar e keni hetuar. Se këtu janë përmendur në dosjen time 350 emra, me kë ka pirë kafe etj. E keni hetuar çfarë ka ndodhur. Cilët janë gurët kilometrikë të këtij investimi. E kisha harruar fare. Pse një privat ka bërë projektin përpara se të shpallej nga kryeministri, ky projekt. Pse në këtë projekt është një nga njerëzit e afërt të kryeministrit. Pse nuk e ka bërë institucioni publik, pse u shpall më pas, në fillim u bë si projekt privat dhe pastaj u shpall publikisht dhe e morën njerëz të lidhur me atë që kishin bërë projektin.

Çim Peka: Me familjarë të kryeministrit …

Arben Ahmetaj: E morën zbatimin e projektit ata që e kishin bërë perpara. Pse u bë pa tender. Pse nuk u nxor një urdhër për rindërtimin, njerëzit ishin jashtë, që të bëheshin pa tender, pse. A kishte më emergjencë? Jo. Pse plehrat dhe ekoparku duheshin bërë pa tender. Pse budalla ka qenë Alqi Bllako që nuk e firmosi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button