Ekonomia

BB reagon ndaj të pavërtetave për ndihmën ekonomike

“Banka Botërore reagon ndaj të pavërtetave mediatike për ndihmën ekonomike”, deklaroi të martën, Kryeministri Edi Rama, duke shpërndarë deklaratën e Maryam Salim, Menaxhere e Zyrës së Bankës Botërore në Shqipëri.

Përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, Kryeministri Edi Rama i referohet deklaratës së BB-së, e cila i konsideron “të pasakta, raportimet e publikuara në media në lidhje me Projektin e Modernizimit të Asistencës Sociale në Shqipëri, financuar nga Banka Botërore.

Sipas Salim, “ky projekt mbështet përpjekjet e qeverisë për të targetuar në mënyrë më efikase burimet për shtresën më të varfër dhe në nevojë, duke përfshirë në Programin e Ndihmës Ekonomike, të varfrit që ishin përjashtuar më parë dhe duke pastruar skemën përmes reduktimit të rasteve të mashtrimeve dhe gabimeve”.

Po ashtu, Banka Botërore vlerëson si të kënaqshëm, progresin e arritur deri tani në zbatimin e projektit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button