Teknologji

Byzylyku inteligjent, tregon ku janë fëmijët

byzylykTmerri i të gjithë prindërve mund të marrë fund, për shkak të frikës së tyre se mund t’iu humbin fëmijët, teksa ndodhen në hapësira të mëdha.

Për prindërit më meraklinj vjen byzylyku me Gps, Wifi dhe lidhje 3G i cili i mban në dijeni prindërit lidhur me vendndodhjen e fëmijëve të tyre, duke i telefonuar nëpërmjet celularëve, tabletave apo aplikacioneve të ndryshme.

KizON është një bateri e cila zgjat 36 orë dhe lajmëron automatikisht prindërit për distancën e fëmijëve. Byzylyku ka një pulsant i cili lejon komunikimin e oprindërve me fëmijët në rast emergjence.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button