Moda

Dolce&Gabbana revy modë në det

Dyshja më e popullarizuar e modës së sotme ka prezantuar koleksionin e vet të ri të brendit Dolce&Gabbana ultra luksoze, nga pak me revy sekrete në ishullin romantik italian Kapri.

Veshjet që Dolce & Gabbana sjellë për këtë sezon të nxehtë, janë ideale për ato që ndjekin trendet e fundit , por edhe për vajzat klasike dhe romantike.

      

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button