Moda

Çfarë të veshësh kur nisesh për pushime?

Që orët e udhëtimit të mos jetë më të lodhshme, ndjekës të modës që kanë zgjedhur veshjet më të rehatshme të mundshme për udhëtimet e tyre

Sa herë që bëhesh gati të nisesh për udhëtim, gjëja e parë që të shkakton më shumë stres është valixhja. Dhe në fakt, paketimi nuk është aspak i lehtë.

Çdo herë kur betohesh se nuk do marrësh gjëra të tepërta dhe sërish je prapë në – start. E lë për vitin tjetër. Megjithatë, përveç paketimit, e rëndësishme para nisjes për pushime është edhe veshja e asaj dite (ose e atyre ditëve, nëse udhëtimi është i gjatë).

Duket të ndihesh komode gjatë gjithë atyre orëve dhe, pse jo, do të tregosh stil me veshje të lehta dhe të freskëta.

Këtu keni disa propozime nga disa blogger të modës, që kanë zgjedhur veshjet më të rehatshme të mundshme për udhëtimet e tyre. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button