Moda

Çfarë të vishni mbrëmjeve dimërore

Nuk dini nëse mund të vishni një fustan të gjatë apo një të shkurtër? Jeni në dilemë për një veshje me ngjyrë të ndezur apo për diçka të thjeshtë? Keni një rast tejet të veçantë dhe i keni humbur tërësisht idetë krijuese?

ccedil-far-euml-t-euml-vishni-mbr-euml-mjeve-dim-euml-rore_2_hdMbrëmjet në dimër, në ndryshim nga ato në verë, janë më të vështira, sa i takon zgjedhjes së veshjes, pasi jo çdo lloj rrobe që ne kemi në dollapët tanë, mund të modifikohet apo të shkojë me çdo rast, siç ndodh përgjithësisht në stinën e ngrohtë.

Më poshtë ju prezantojmë me disa veshje, të cilat mund të jenë të përshtatshme për ju apo të afërmit tuaj, në një mbrëmje dimërore me miq apo të afërm.

Në galerinë e mëposhtme do të gjeni markat si Carla-G, Prada dhe Elie Saab.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button