Ekonomia

Dhoma Ekonomike Austriake: 3 kompani shqiptare në Market Place Austria

3 kompani shqiptare po marrin pjesë në Market Place Austria, i cili po mbahet në Vjenë.

Ky është një nga forumet më të mëdha vjetore të sektorit të Agrikulturës.

Forumi organizohet nga Dhoma Ekonomike Austriake në kuadër të Rrjetit më të madh të kompanive Enterprise Europe Network.

Sipas burimeve nga Agjencia e Zhvillimit të Investimve, AIDA e cila është koordinatore e këtij Rrjeti për Shqipërinë dhe që po merr pjesë si bashkëorganizatorë në këtë event, kompanitë janë duke zhvilluar takime B2B të cilat do të shtrihen përgjate gjithë ditës, me qëllim nënshkrimin e marrëveshjeve të partneritetit dhe ndërkombëtarizimit të tyre

Në forum marrim pjesë 293 kompani nga 43 vende te Europes, SHBA, Australi, Japoni, Kanada, Mbretëria e Bashkuar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button