Politika

“Duhen rezultate në gjyqësor”

12371Shqipëria duhet të dëshmojë rezultate konkrete në gjyqësor në luftën ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar, si edhe në reformën administrative.

Eduard Kukan, i cili ka kryesuar delagacionin për Ballkanin në Parlamentin Europian, thotë në nje intervistë për Top Channel se përbërja e re e Parlamentit Europian do të bëjë që të dëgjohen edhe me fort zërat e atyre që janë kundër zgjerimit, ndaj ai kërkon qëndrueshmëri dhe vijim të dialogut mes palëve.

Me Kukan bisedoi gazetarja e Top Channel, Arta Tozaj

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button