Moda

E zeza është shik… edhe në verë

1- Këpucë te sheshta me maje dhe te shkëlqyeshme:Ne te kundërt sa mund te mendonit e zeza mund te konsiderohet një ngjyre verore. Pamja ne total black apo ne kombinime te ndryshme me te zezën ne fakt janë perfekt për ne vere. Një aksesore must have dhe shume elegante janë dhe këpucët e sheshta te zeza dhe te shkëlqyeshme, me mire nëse janë me maje.

 

 

 

 

 

2- Çante e vogël e zeze: Gjithmonë duke ndenjur ne temën e aksesoreve një mënyre tjetër për ti dhënë një pamje dark por elegante look-ut tuaj është ti besoheni një çante te zeze, e vogël dhe praktike.

3- Fustan me një shpatull: Fustani me një shpatull është me te vërtet shume seksi dhe mund te jete një baze e rëndësishme për te ndërtuar një look për një mbrëmje verore cocktail…e rëndësishme është te jete e zeze.
 

4- Kostum plazhi ne ngjyrën e zeze: për te qene elegante ne plazh ka vetëm një zgjedhje, kostumi i plazhit komplet i zi, me bukur akoma nëse është i zbukuruar me qëndisje apo gurë te vegjël tek dekolteja.

 

 

5- Këpucët me rrip: Asgjë nuk është me seksi se një pale këpucë dekolte te zeza me take te holla dhe kjo gjë vlen edhe ne vere. Mos e lini t’u shpëtojnë një pale këpucë te tilla.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button