Politika

Grupi i PS: Denar Biba, Edlira Jorgaqi, Gëzim Veleshnja kandidatët tanë për anëtarë në KQZ

Në mbledhjen e tij të sotme Grupi Parlamentar i Partisë Socialiste ka diskutuar në lidhje me vendet vakante në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve dhe ka vendosur të propozojë tre kandidatë.

grupi-i-psKandidatët që do kenë mbështetjen e grupit më të madh parlamentar në vend janë Denar Bibën, Edlira Jorgaqi, Gëzim Veleshnja.

Në përfundim të mbledhjes Grupi i PS-së ka vendosur të rrëzojë dekretin e Presidentit Nishani për Gjykatën e Lartë si dhe për KLSH-në.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button