Kuriozitete

Lë shkollën për lojën “Monopol”, sot është miliarder!

l-euml-shkoll-euml-n-p-euml-r-loj-euml-n-ldquo-monopol-rdquo-sot-euml-sht-euml-miliarder_hdHaris Aslam, (18), një djalosh i cili e la shkollën në moshën 13 vjeçare për t’iu përkushtuar lojës “Monopol”, (sa do e çuditshme të duket), tanimë ka mundësi të jetë pronari i kompanisë më të madhe të furnizimit në Britani të Madhe, “Nisa Retail”, ku tashmë është anëtar i bordit të drejtorëve.

Aslami ka lënë shkollën si 13 vjeçar që të punojë në një dyqan ushqimor familjar, ndërsa shumë lehtë mund të gjendet në krye të kompanisë që furnizon më shumë se 2500 dyqane në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Bordi të kompanisë “Nisa Retail” iu bashkua tre vjet më parë, si një pesëmbëdhjetë vjeçar, së bashku me kushëririn e tij, Raza Rahman.

“Ka pasur komente të shumta në llogarinë time. Unë kam qenë në konkurrencë me tre kandidatë të tjerë, më të vjetër se unë dhe me më shumë përvojë. Megjithatë, anëtarët më zgjodhën mua. Edhe atë, një shumicë absolute”, tha Harris.

Ai gjithashtu prezantoi planin e tij të biznesit dhe vizionin e kompanisë për pesë vitet e ardhshme.

“Vizioni im për pesë vitet e ardhshme është si vijon: Qarkullimi vjetor prej dy miliardë dollarësh, dhe t’u ofrojë mundësi punëtorëve që të shfaqin talentin e tyre”, tha ambiciozi Aslam.

Ky tetëmbëdhjetë vjeçar, përveç punës në kompani, tani ka filluar studimet për drejtësi në Universitetin Abert të qytetit skocez, Dundee.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button