roze

Mariah Carey, darkë intime me balerinin 13 vite më të ri

Duket se Mariah Carey është gati për një tjetër romancë. 46-vjeçarja është fotografuar në një restorant në West Hollywood me balerinin Bryan Tanaka, me të cilin kalon shumë kohë që prej ndarjes nga miliarderi James Packer.

Balerini 33-vjeçar dhe këngëtarja 46-vjeçare kanë vite që njihen me njëri-tjetrin, por javët e fundit janë fortografuar në disa takime në Los Angeles.

Marrëdhënie e Tanaka me Carey duket se ka qenë një ndër arsyet e James Packer i ka dhënë fund fejesës me këngëtaren e “Someday”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button