Moda

Modeli i fustanit që i përshtatet çdo lloj trupi

Modele të ndryshme fustanesh u shkojnë trupave specifikë, pak janë ata që mund t’i rrinë mirë çdo turpi dhe janë këta këtu.

Ky model fustani mrekullibërës thekson pjesën më të ngushtë të mesit dhe derdhet lirshëm, lehtësisht ose me shumë volum, mbi kofshë dhe vithe.

Nuk mendoni që mund t’i përshtatet çdo trupi?

Ky model krijon iluzionin e formave për trupat e drejtë pa kthesa, fsheh gjerësinë e trupave në formë dardhe dhe thekson format natyrale të një trupi në formë ore rëre.

Është i vetmi fustan që pëlqehet nga të gjitha masat dhe trupat dhe këtu janë disa nga modelet më të bukura për ju, për festa apo për çdo ditë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button