Kosova

Mustafa: Gjykata mund të merrë çdo vendim, deputetët vendosin përfundimisht

Liderët e treshes, LDK-AAK-Nisma vlerësojnë se Hashim Thaçi po shkel Ligjin kur po merr vendime meqenëse tashmë është betuar si deputetë, dhe se në rast se situata e Flora Brovinës përsëritet, sipas tyre, do të gjejnë zgjidhjen dhe se do të jenë bashkë në formimin e institucioneve të vendit.

mustafa-t-euml-respektohet-vullneti-qytetar_hd

Isa Mustafa thotë se Kushtetua mund të merr çdo vendim por shumica e deputetëve kanë vendosur dhe vendosin në këtë vend.Haradinaj thotë se kanë qenë në dijeni që do të kenë pengesa, nga siç e quan ai regjimi i Thaçit.Ndërsa Fatmir Limaj thotë se koalicioni i tyre do të shkojë deri në fund, pra sipas tij, do të ndërtojnë institucionet e vendit.Kështu kanë thënë ata pas takimit që patën sot gjatë ditës, ku ripërsëritën se puna ë tyre e ardhshme është që të ndryshojnë qeverisjen, e me këtë edhe vendin.Ata vlerësuan se është praktik e Hashim Thaçi me e ngecë vendin dhe me i zhagitë proceset, por sipas tyre, vetëm sa do ti forcojë pozicionet e shumicës politike në Kuvend.Mustafa ka thënë se janë duke punuar seriozisht për programin qeverisës. – See more at:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button