Ekonomia

Peleshi inspekton punimet në rrugën Lin- Pogradec

“Përfundimi i rrugës Lin – Pogradec do të bëhet sipas një projekti të permirësuar”, shkruan zv/kryeminstri në një postim në ‘Facebook”.

ZvKryeministri-Niko-peleshi-inspekoi-sot-punimet-në-rrugën-Lin-–-Pogradec.-3“Rehabilitimi i bregut të liqenit me një projekt të financuar nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve, jo vetëm që do t’i rikthejnë Pogradecit bukurinë e zhdukur për vite nën ndertimet pa kriter e pa rregulla, por do të stimulojnë dhe zhvillimin e qëndrueshëm të mbarë rajonit”, shprehet Peleshi.

Zv/Kryeministri Niko Peleshi inspekoi sot punimet në rrugën Lin – Pogradec

“Po bëjmë për qytetet shqiptare aq sa nuk është bërë në 25 vjet të marra së bashku!”, thekson zv/kryeministri Niko Peleshi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button