Sporti

Plotësohen 16 skuadrat e 1/8 finale, çiftet dhe datat e përballjeve në fazën tjetër

Tashmë janë mësuar të 16 skuadrat që kaluan në turin tjetër të Euro2020. Madje janë përcaktuar edhe 8 ciftet që do të përballen mes tyre.

 

FAZA E 1/8-ave

Të shtunën 26 Qershor, Londër

Itali – Austri                             21:00

 

Të shtunën 26 Qershor, Amsterdam

Uells – Danimarkë                          18:00

 

Të dielën 27 Qershor, Sevijë

Belgjikë – Portugali                       21:00

 

Të dielën 27 Qershor, Budapest

Holandë – Republika Çeke                   18:00

 

Të hënën 28 Qershor, Bukuresht

Francë – Zvicër                            21:00

 

Të hënën 28 Qershor, Kopenhagën

Kroaci – Spanjë                            18:00

 

Të martën 29 Qershor, Glasgou

Suedi – Ukrainë                            21:00

 

Të martën 29 Qershor, Londër

Angli – Gjermani                           18:00

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button