Rama vizitë në Hungari/ Në fokus integrimi europian dhe bashkëpunimi në ekonomi, shëndetësi e arsim

Kryeministri Edi Rama po zhvillon sot një vizitë pune në Budapest, me ftesë të kryeministrit të Hungarisë, Viktor Orbán.

Kryeministri informoi se në fokus të kësaj vizite do të jetë bashkëpunimi bilateral në ekonomi, shëndetësi dhe arsim.

Po ashtu, një tjetër temë e diskutimeve do të jetë edhe ecuria e integrimit europian të Shqipërisë, ku Hungaria është historikisht një mbështetëse e palëkundur.

“Budapest – Me ftesë të kryeministrit Viktor Orbán, për një vizitë pune mbi bashkëpunimin bilateral në ekonomi, shëndetësi, arsim dhe për ecurinë e integrimit europian të Shqipërisë, ku Hungaria është historikisht një mbështetëse e palëkundur”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *