Opinion

Tre gjëra nga reagimi i kryetarit të hajnisë së Tiranës

Ylli Manjani

Tre gjëra nga reagimi i kryetari i hajnisë Tiranë:

1. Deklaroi se është i paaftë për të kryer detyrën e kryetarit të bashkisë.

Nëse, për një moment dhe për hir të argumentit marrim të vërtetë deklarimet e tij se “nuk e di se si vjedhin pasurinë publike vartësit e tij”, atëherë është I PAAFTË. Pavarësisht se ky budallëk që ai thotë është i pabesueshëm, prap vlen edhe sikur për një moment ta marrim për të vërtetë.

Pra ai duhet shkarkuar direkt nga ajo detyrë publike se nuk di ta bëjë.

Nëse nuk është hajn, është I PAAFTË! Dëmi që sjell është njësoj.

2. Pranoi se reforma në drejtësi është DËSHTIM. Pavarësisht se motivi është krejt personal (po kërcasin prangat në vesh), Ai pranoi se njerëzit “kalben në paraburgim si në komunizëm”.

Krejt e vërtetë është kjo, por askush nga pushteti nuk e kishte thënë kaq troç.

Kryetari i hajnisë Tiranë është i vetmi zyrtar rilindas që e artikuloi këtë realitet.

Vetëm se ai duhet të kuptojë se me ndërhyrjen e tij personale janë paraburgosur njerëz, për punë futbolli. Janë ndëshkuar media e gazetarë që kanë kritikuar kryetarin e hajnisë. Janë bërë këto nga i njëjti SPAK, që sot i ka paraburgosur gjithë bashkinë e mund ta paraburgosë edhe atë vetë.

Karma është bitch!

3. Pranoi se është miza në bythë të kalit, e cila bërtet se po tërheq karrocën.

Mbrojtja që kërkoi nga Edi Rama (kali tek bytha e të cilit Erioni rri), ishte konfirmin se ai është një parazit politik i varur kokë e këmbë nga kali politik ku ka hipur.

Ai vetëm shet mend se po tërheq karrocën e Edi Ramës.

Vetëm se ajo që s’dimë ende është ky kali, Edi Rama pra, do ta pastrojë bythën nga ky parazit apo jo?!

Kujdes, Erioni e shau Reformën, Rama e mbrojti prap….😉

Related Articles

Nje koment

  1. Mos kini mshire per hajdutet! I denonconi , denoni

    ne menyren me te ashper .Wudro Wilson ;ish Pres. i U.S.A. thonte; armiqet me te mdhej te Amerikes jane hajdutet , dhe te korruptuarit-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button