Veliaj në Abu Dhabi për investime në Bulevardin e Ri

Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka zhvilluar një vizitë në Abu Dhabi për të siguruar financime dhe investime në zonën e Bulevardit të Ri në kryeqytet.
Veliaj ka bërë me dije se ka marrë mbështetje nga Fondi i Abu Dhabit për Parkun Qendror dhe godinën e re të Bashkisë.

Në Abu Dhabi Veliaj ka zhvilluar takime me gjigantët e Masdar&Emaar për t’i ftuar të investojnë në Tiranë, si edhe u prit në një takim nga Drejtori i Përgjithshëm i Fondit të Abu Dhabit ku bisedoi financimin e projekteve konkrete, si sheshi fundor i Bulevardit të Ri.

“Falenderoj Veliajn për gjithë mbështetjen dhe progresin”, është shprehur Mohammed Saif Al Suwaidi në përfundim të takimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *