Kronika

Vetting-u/ Shkarkohet gjyqtari Luan Hasneziri dhe prokurori Eugen Beci

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur shkarkimin nga detyra të gjyqtarit Luan Hasneziri dhe prokurorit të Krimeve të Rënda Eugen Beci.

Luan Hasneziri është gjyqtar te gjykata e Krimeve të Rënda.

Ndërsa Beci kishte aplikuar për t’u bërë pjesë e Strukturës së Posaçme (SPAK).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button