Kuriozitete

Wally, lepurushi më i çuditshëm në botë

Wally është një lepur unik në llojin e tij.Wally 6Ai është bërë yll i klasit botëror për sa i përket rrjeteve sociale dhe profilit në Instagram sepse ka shumë ndjekës.Wally 5Çdo orë ai merr mijëra pëlqime nga fansat.Wally 2Pronarja fatlume quhet Molly dhe jeton në Massachussets.Wally 3Lidhja mes tyre është aq e fortë saqë kanë vendosur të bëjnë një turne botëror.Wally 4Qëllimi është që tu tregojë fëmijëve dhe të mëdhenjve partnerin e saj të bukur.Wally 7

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button