Home / Europa

Europa

Bora shkakton kaos në Europë

Stuhi të forta bore dhe erëra të fuqishme kanë shkaktuar kaos në pjesën më të madhe të Europës qendrore e asaj lindore. Transporti është paralizuar e linjat e energjisë elektrike kanë rënë në disa rajone të Republikës Çeke, Austrisë e ...

Read More »

Francë, Macron shpall kandidaturën për president

Emmanuel Macron është angazhuar të implementojë një “revolucion demokratik”, teksa shpalli kandidaturën e tij për president të Francës. Politikani i qendrës tha se sistemi politik i Francës është paralizuar, ndaj dhe ai dëshiron të “çlirojë energjinë e personave të aftë ...

Read More »