Home / Kryeartikull

Kryeartikull

Çfarë janë kandidatët e mirë në zgjedhje?

Komisioni  i vlerësimit  të  kandidatëve për  deputetë dhe kryetarë bashkish në  Partinë Demokratike  po çon drejt përfundimit listën  që do t’i  paraqitet  anëtarësisë për votim me parimin një anëtar një votë. Ky është vlerësimi  i dytë pas të parit, me ...

Read More »

Kujtimet edhe të një vere mashtruese

Nga Veton Surroi Bota ndahet në Uruguai dhe ne 1. Kjo javë e fundit e verës-sipas përllogaritjes tradicionale të kthimit masiv në shkollë e punë -di të sjellë një dozë melankolie, e kësaj ia shtoi gazetari dhe botuesi vojvodinas Robert ...

Read More »

Të vetmet që lulëzojnë, varfëria dhe korrupsioni

Preç Zogaj   Çdo javë publikohen studime, raporte, anketa dhe investigime që skanojnë Shqipërinë reale, atë të tryezës dhe xhepit të qytetarëve, të kostos së jetesës, të rrogave,  pensioneve, shpenzimeve, çmimeve, mundësive, vështirësive, e tjerë e tjerë, pra një paketë elementësh ...

Read More »

“Normalizimi” i Dosjes 339

Ka mjaftuar një listë prej 22 fletë-arrestimesh, lëshuar nga Gjykata Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar,  në lidhje me dosjen 339 për vjedhjen e votave në zgjedhjet e 2017, e cila çoi në daljen nga Parlamenti të partive të opozitës ...

Read More »